Open this in UX Builder to add and edit content

Open this in UX Builder to add and edit content

Om Viking Hotel

Midt i Tromsø sentrum finner du Viking Hotel. Det særpregede, blå hotellet har døgnåpen resepsjon hvor hotellets personale alltid er tilgjengelig. Vi står klare for å gi gjestene våre gode tips og råd, og vi bistår selvsagt med booking av opplevelsesturer, restauranter eller andre utflukter.

Alle rommene har minibar med forfriskninger, og baren ved resepsjonen har alle rettigheter. Om du kommer med bil ordner vi parkering i gangavstand fra hotellet.

På Viking Hotel får du gratis kaffe og te døgnet rundt, og i tillegg serverer vi nystekte vafler hver ettermiddag fra kl. 17 – 21. Siden romprisene våre er blant byens laveste, får du altså svært mye for pengene på Viking Hotel.

Viking Hotel har også Tromsøs beste utvalg av sentrumsnære og flotte leiligheter. Enten du skal på helgetur med vennegjengen eller om du skal jobbe i byen over et lengre tidsrom har vi leiligheter som garantert passer ditt behov.

Leilighetene er romslige og flott møblerte med nydelige detaljer som spisestue med lysekrone, Miele espressomaskiner og store bad med dusj, sauna og jacuzzi.

Bo i hjertet av Tromsø!

Frokost

Mandag – fredag: 07.00 – 10.00
Lørdag – søndag: 08.00 – 11.00

Rommene

Alle hotellrommene på Viking Hotell ble totalrenovert i 2013. Rommene er pent møblert med nye møbler og nye senger, og har flatskjerm-TV på veggen. Vi har også minibar på alle rom med et godt utvalg av forfriskninger. Av romtyper kan vi tilby tradisjonelle enkeltrom, dobbeltrom, trippelrom, familierom og én suite. Alle badene er pent flislagt, har dusj med dusjvegger og varmekabler i gulvet.

Lobbybaren

I lobbybaren finner du et rikt utvalg av aviser og tidsskrifter. Slå gjerne av en hyggelig prat med resepsjonisten som kan gi deg tips og råd om hva man til enhver tid bør få med seg i Tromsø by! Ved behov for forfriskninger har baren selvsagt alle rettigheter.

Alle gjestene kan benytte seg av gratis, trådløst internett – og hele hotellet er selvsagt røykfritt.
Velkommen skal dere være!

Resepsjon

Mandag – fredag: 07.00 – 10.00
Lørdag: 08.00 – 11.00
Søndag: 08.00 – 11.00

Utsjekk: 12:00

Hotellfasiliteter

Gratis internett

Parkering

Distanser

Tromsø Flyplass 1,2 km