Google anmeldelser
3.9

Om Viking Hotell

Midt i Tromsø sentrum finner du Viking Hotel. Det særpregede, blå hotellet har døgnåpen resepsjon hvor hotellets personale alltid er tilgjengelig. Vi står klare for å gi gjestene våre gode tips og råd, og vi bistår selvsagt med booking av opplevelsesturer, restauranter eller andre utflukter.

Resepsjon

Døgnåpent

Utsjekk: 12:00

Service

Salg av frukt, youghurt, juice og diverse i resepsjonen.
Mulighet for å kjøpe frokost ved vårt søsterhotell Enter Amalie Hotel i Sjøgata 5B

Hotellfasiliteter

Gratis internett

Parkering

Distanser

Tromsø Flyplass 1,2 km
Tromsø Sentrum 0,0 km

Bo i hjertet av Tromsø!

Viking Hotell har Tromsøs beste utvalg av sentrumsnære og flotte leiligheter. Enten du skal på helgetur med vennegjengen eller om du skal jobbe i byen over et lengre tidsrom har vi leiligheter som garantert passer ditt behov.

Leilighetene

Leilighetene er romslige og flott møblerte med nydelige detaljer som spisestue med lysekrone, Miele espressomaskiner og store bad med dusj, sauna og jacuzzi.

Rommene

Rommene er pent møblert med nye møbler og nye senger, og har flatskjerm-TV på veggen. Av romtyper kan vi tilby tradisjonelle enkeltrom, dobbeltrom, trippelrom, familierom og én suite. Alle badene er pent flislagt, har dusj med dusjvegger og varmekabler i gulvet.

Baren ved resepsjonen har alle rettigheter. Om du kommer med bil ordner vi parkering i gangavstand fra hotellet.

Alle gjestene kan benytte seg av gratis, trådløst internett – og hele hotellet er selvsagt røykfritt.

Lobbybaren

I lobbybaren finner du et utvalg av aviser og tidsskrifter. Slå gjerne av en hyggelig prat med resepsjonisten som kan gi deg tips og råd om hva man til enhver tid bør få med seg i Tromsø by! Ved behov for forfriskninger har baren selvsagt alle rettigheter.

På Viking Hotell får du gratis kaffe og te døgnet rundt.

Velkommen skal dere være!

Viking Hotel

Enkeltrom

Viking Hotel

Dobbeltrom

Viking Hotel

Trippelrom

Viking Hotel

Familierom

Enter Tromsø er en liten hotellkjede bestående av fem unike hoteller og leilighetsfasiliteter – alle med hvert sitt særpreg og personlighet. Alle hotellene ligger i hjertet av Tromsø sentrum med gangavstand til det meste av det byen har å by på. Vi kan tilby rom og leiligheter i alle prisklasser: fra lavbudsjettsrom, kontinentale dobbeltrom og familierom – til flotte og godt utstyrte leiligheter med inntil tre soverom.