Google anmeldelser
3.7

Om Enter St. Elisabeth Suites


Enter St. Elisabeth Suites ligger tilbaketrukket i stille og rolige omgivelser – med kun 10 minutters gange fra Tromsøs pulserende liv.

Hotellfasiliteter

Gratis internett

Parkering

Handikap

Røykfritt

Kjøkken

Utsjekk: 12:00

Distanser

Tromsø Flyplass 1,5 km
Tromsø Sentrum 0,5 km

Om hotellet

Enter St. Elisabeth Suites har 24 tradisjonelle hotellrom, og hyggelig felles oppholdsområde med gratis kaffe og te. Minikjøkken til gjesters disposisjon for de som ønsker å varme seg et enkelt måltid.

Fasiliteter

Alle gjester kan fritt benytte vårt oppvarmede svømmebasseng på gitte tidspunkter. Dette gjelder tirsdager 16-20, fredager 14-20, lørdager og søndager 09-16. Bassenget er stengt juli- medio august. Ta kontakt direkte med resepsjonen for oppdatert informasjon.

Gjester kan også benytte Actics treningsfasiliteter i samme bygg.

Hotellet har familierom, som er perfekte for familier som reiser med små barn.

Hotellet har heis til alle etasjer, og enkelte rom er tilrettelagte for gjester med funksjonsutfordringer.

Frokost

Det er mulig å kjøpe en deilig frokostpose som inneholder fersk smurt baguett, juice, youghurt og frukt for en fin pris. Denne kan nytes i fellesområder, på rommet eller tas med som en god og sunn start på dagen. Et utvalg kioskvarer vil alltid være tilgjengelig i vår resepsjon.

Møterom

Enter St. Elisabeth Suites har to gode møterom/ selskapslokaler; Barsel og Operasjonsstuen. Her kan vi legge til rette for møter, konferanser, kurs og selskaper. Ta direkte kontakt med resepsjonen for tilgjengelighet og pris.

Parkering

Vi tilbyr gode parkeringsmuligheter til en redusert pris for våre gjester, både i nærliggende garasjeanlegg og utenfor bygningen.

Vi på hotellet hjelper deg selvsagt med gode anbefalinger til både opplevelser, spisesteder og andre aktiviteter i Tromsø og omegn.

Resepsjon

På grunn av renovering har vår resepsjon følgende åpningstider i Mai og Juni 2019:

Tirsdag: 1500 - 2000
Fredag: 1400 - 2000
Lørdag og søndag: 0900 – 1600

Utenfor bemannet åpningstid er vi alltid tilgjengelig på:

Enter City Hotel – 77 78 10 50
Enter Viking Hotel – tlf 77 64 77 30

Vår epost st-elisabeth@entertromso.no besvares

Velkommen til oss!

Telefon: 77 75 62 00
Epost: st-elisabeth@entertromso.no
Web: www.entertromso.no

Enter Tromsø er en liten hotellkjede bestående av fem unike hoteller og leilighetsfasiliteter – alle med hvert sitt særpreg og personlighet. Alle hotellene ligger i hjertet av Tromsø sentrum med gangavstand til det meste av det byen har å by på. Vi kan tilby rom og leiligheter i alle prisklasser: fra lavbudsjettsrom, kontinentale dobbeltrom og familierom – til flotte og godt utstyrte leiligheter med inntil tre soverom.