Viking Hotel - Bestill her | Enter Tromsø Hotels & Apartments
Om

Viking Hotell

Midt i Tromsø sentrum finner du Viking Hotel. Det særpregede, blå hotellet har døgnåpen resepsjon hvor hotellets personale alltid er tilgjengelig.  Vi står klare for å gi gjestene våre gode tips og råd, og vi bistår selvsagt med booking av opplevelsesturer, restauranter eller andre utflukter.

Bo i hjertet av Tromsø!

Viking Hotell har Tromsøs beste utvalg av sentrumsnære og flotte leiligheter.

Enten du skal på helgetur med vennegjengen eller om du skal jobbe i byen over et lengre tidsrom har vi leiligheter som garantert passer ditt behov.

Baren ved resepsjonen har alle rettigheter. Om du kommer med bil ordner vi parkering i gangavstand fra hotellet.

Alle gjestene kan benytte seg av gratis, trådløst internett – og hele hotellet er selvsagt røykfritt.

Viking Hotel

Studio Leilighet

Viking Hotel

Enkeltrom

Viking Hotel

Dobbeltrom

Viking Hotel

Familierom

Viking Hotel

Trippelrom

Enter Tromsø er en liten hotellkjede bestående av fem unike hoteller og leilighetsfasiliteter – alle med hvert sitt særpreg og personlighet. Alle hotellene ligger i hjertet av Tromsø sentrum med gangavstand til det meste av det byen har å by på. Vi kan tilby rom og leiligheter i alle prisklasser: fra lavbudsjettsrom, kontinentale dobbeltrom og familierom – til flotte og godt utstyrte leiligheter med inntil tre soverom.

Enter Viking Hotel
Grønnegata 18, 9008 Tromsø. Norge

Vi verdsetter ditt privatliv

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre nettleseropplevelsen din, vise personlig tilpassede annonser eller innhold og analysere trafikken vår. Ved å klikke "Godta alle", samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.