Google anmeldelser
3.7

Om Backpack Hotel

Backpack Hotell er hotellet for deg som liker å være blant folk. Som navnet tilsier er dette hotellet spesielt tilpasset reiseglade og sosiale mennesker. Om du liker å knytte kontakt med mennesker fra alle verdenshjørner er du kommet til rett sted.

Resepsjon

Mandag – søndag: 10.00 – 18.00
Innsjekk utover dette via Viking Hotell

Utsjekk: 12:00

Åpningstider felleskjøkken

Mandag – fredag: 07.30 – 22.00
Lørdag – søndag: 10.00 – 21.30

Distanser

Tromsø Flyplass 1,2 km
Tromsø Sentrum 0,0 km

Felleskjøkken

Frokost er ikke inkludert i romprisen, men kan selvsagt bestilles som en tilleggtjeneste.

Parkering

Hvis du har med deg egen bil så har Backpack Hotell egne parkeringsplasser like i nærheten, som kan leies. Vi anbefaler å bestille plass på forhånd.

Backpack Hotell finner du i Parkgata 4 i Tromsø sentrum. Parkgata er en stille og rolig gate med lite trafikk.

Nyoppusset hotell

Hele hotellet er pusset opp de senere år, og man har gjort mye for å bevare den lune og gode atmosfæren. Felles stue og kjøkken er aktivt brukt av gjestene, og her treffer man hyggelige mennesker fra alle kontinenter.

Backpack Hotell har serviceinnstilte ansatte, og vi tilbyr rimelige rom med mulighet til å benytte felles kjøkken til egen matlaging. Våre resepsjonister er der for gjestene, og hjelper alltid til med å finne frem til byens severdigheter og aktiviteter.

Backpack Hotel

Enkeltrom med fellesbad

Backpack Hotel

Enkeltrom med bad

Backpack Hotel

Dobbeltrom med bad

Backpack Hotel

Trippelrom med bad

Backpack Hotel

Studio leilighet

Backpack Hotel

Leilighet med 2 soverom

Enter Tromsø er en liten hotellkjede bestående av fem unike hoteller og leilighetsfasiliteter – alle med hvert sitt særpreg og personlighet. Alle hotellene ligger i hjertet av Tromsø sentrum med gangavstand til det meste av det byen har å by på. Vi kan tilby rom og leiligheter i alle prisklasser: fra lavbudsjettsrom, kontinentale dobbeltrom og familierom – til flotte og godt utstyrte leiligheter med inntil tre soverom.